top of page

Våre tjenester

Trenger du hjelp til avtalt tid? Eller brenner det på dass NÅ?

 

Vi tilbyr gulvavretting til alle typer underlag og kan levere avrettingsmasse både manuelt og med pumpebil. Vi bruker kun kvalitetsprodukter fra blant Weber og Heydi for å sikre at det nye gulvet ditt tåler omgivelsene sine og holder lenge. Vi leverer i tillegg kvalitetssikrede lydgulv til alle typer underlag, som garanterer et knirkefritt resultat.

RG_Ikon_blå_slange.png

TRUMPET

Gulvavretting til avtalt tid og fast pris

Planlegger du nytt gulv hjemme eller til et større byggeprosjekt – eller har du et gulv du frykter må rives opp? Ingen prosjekter er håpløse! Vi hjelper deg med gulvavretting til alle typer underlag, og for å gjøre det forutsigbart for deg avtaler vi både tid og pris på forhånd. 

RG_Ikon_blå_tid.png

GUITAR

Hjelp! Jeg trenger gulvavretting NÅ!

Selv nøye planlagte prosjekter går ikke alltid helt etter planen. Så for å unngå kostbare konsekvenser, utsettelser eller at du i verste fall må rive opp gulvet igjen, kan vi hjelpe deg med akutt gulvavretting når du trenger det – selv i helger og på sene kvelder. 

DSC06330_edited.jpg
DSC06276.jpg

Fast pris.

– alltid topp kvalitet

For at prosessen skal bli så forutsigbar som mulig for deg, legger vi alltid en klar plan for arbeidet og gir deg en presis tid for ferdigstillelse. Tjeneste våre utføres alltid til avtalt pris og med topp kvalitet – rett og slett.

Ta kontakt, så legger vi en plan for gulvet ditt.

bottom of page