top of page

Om oss

Rette Gulv består av en gjeng erfarne og kvalitetsbevisste fagfolk som sørger for nettopp det: rette gulv. Vi tar både små og store gulvavrettingsoppdrag over hele Norge, og for oss spiller det ingen rolle om det skjeve gulvet ditt er hjemme eller om det tilhører bedriften – rett skal være rett. 

Ungt selskap

Lang erfaring

Rette Gulv ble grunnlagt i 2020, men folka på gulvet har lang erfaring med avretting på alle nivåer. Fagfolkene våre er fjellstøe i faget, og ingen prosjekter er håpløse. Vi bruker bare dokumenterte kvalitetsprodukter fra Weber – så du garantert får et gulv i vater som tåler omgivelsene sine og holder i år etter år.

Trenger du hjelp med et større prosjekt? Ingen fare – vi har stor kapasitet og kan levere avrettingsmasse med pumpebil. Vi leverer i tillegg kvalitetssikrede lydgulv til alle typer underlag og kan derfor garantere at resultatet blir knirkefritt. 

DSC06078_edited.jpg

Fast pris.

– alltid topp kvalitet

For at prosessen skal bli så forutsigbar som mulig for deg, legger vi alltid en klar plan for arbeidet og gir deg en presis tid for ferdigstillelse. Tjeneste våre utføres alltid til avtalt pris og med topp kvalitet – rett og slett.

Ta kontakt, så legger vi en plan for gulvet ditt.

bottom of page